Alkuesittely

Published on Author TakuLeave a comment

Monet kävijäni sekä kaverini tietävät, että silloin kun keksin jonkun idean, niin mennään eikä yritetä. En oo pedille makaamaan pysähtyvä heppu, sen sijaan hommiin sekä asioihin löytyy aina keino. On tosi tärkeää olla rohkea ja kuunnella omaa sydäntään, uskaltaa luottaa omiin kykyihin, ja jälleen kerran, uskaltaa luottaa niihin omiin siipiin. Kuten vajaa 1 vuotta sitten työlliseksi heittäytyessäni kerroin blogissanikin, että ne omat taidot kyllä kantaa pitkälle kunhan niihin tarpeeksi kovaa luottaa (sekä tekee hommia sen eteen): näinhän ne ovatkin kyenneet, ja vieneet pidemmälle kuin ikinä uskalsin kuvitellekaan.

Ikioman blogin pystyyn laittaminen on jo kauan ollut mietteissä  aika ajoin, mutta ajanpuutteen sekä resurssien seurauksena olen aina tämän ajatuksen kuopannut. Nytten joka tapauksessa tuo ajatus syntyi toteen, ja kivuliaiden työaikojen jälkeen oma blogisaitti on luotu. Jeeeesss!

Ja samalla tervetuloa katsomaan uutta blogiani. Kävi klassisesti: en voinut olla alkamatta kirjoittamaan. En kyennyt olla tekemättä jotakin ensikertaista projektia, sellaista uutta asiaa, jonkin uutukaisen homman harjoittelua. Uuden oppimisella meinaan pääasiassa sitä, että teen blogiani tällä kertaa WordPressissä, kun blogini alkujaan oli Bloggerissa. Tahdoin vaihtaa alustaa, sillä koin, ja huomaan, että kestää hetken, ennen kuin älyän hyvin tämän alustan toiminnan. Tuntuu olevan ihan omanlainen ohjelmistonsa.

Minkä takia kirjoitan blogia?

Nyt kun taas tässä aloin avautumaan näin paljon omista jutuistani, niin kerronpa lukijoillenki lisäksi muutkin hyvin merkitykselliset asiat. Harrastan tanssia. Lasketaanko harrastukseksi lisäksi viinin juominen, videoiden jatkuva katselu sekä koneen luona netin parissa säätäminen? Joo ja ainainen urheilemassa käymisen yrittäminen? Eli taidan olla vain aivan tavallinen tyttönen.

ruusukimppu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *