Oletko kuullut sinkistä?

Published on Author TakuLeave a comment

Useat miettivät omia sinkin saantia. Saavatko he itse sopivasti sinkkiä, ja mikä lienisi olla se riittävä saanti juuri heille. Vaikeutena testauksessa on se, että kehon sinkkimäärät vaihtelevat luontaisestikkin todella vahvasti! Keväällä mitattu testi saattaa luoda ihan eroavan tuloksen kuin vaikkapa alkukeväästä mitattu tutkimus.  Mainitusta johtuen verikoe yleensä ei ole hyvä keino tutkia sinkin osuutta elimistössä.

Siinä tapauksessa että tahdot oppia vielä enemmän sinkistä tai tuon efekteistä yleensä, kurkkaa ehdottomasti Jukan treeniblogia. Loistava sivusto, joka on täynnä ideoita ja artikkeleja terveellisestä elämästä ja lisäravinteista.. Tuohon juttuun on erityisesti koottu aika laajasti sinkin edut sekä haitat, ja sen vaikutukset monilla henkilöillä, eikä vain nuorilla.

Sinkki on selvästi luontainen aines, jota treenaaja kuitenkin käyttää esim kehossaan. Sinkki auttaa tekemään useita eri kropan funktioita, kuten vaikka suojautumaan sairauksilta, tervettä toimimista, lihasten kehittymistä sekä mineraalien tehokasta hyödyntämistä. Tuon lisäksi sinkillä on monia kiinnostavia muitakin funktioita. Eräs eduista on mm. siemenen siittiöiden laadun kasvu sekä parempi kyky saada lapsia.

Sinkkiä olisi hyvä syödä joka päivä. Muutos yleensä ei joka tapauksessa vaadi paljoa, johtuen sen helposta hankkimisesta. Jo hieman pieni hankinta tätä mineraalia auttaa tosi paljon.

sinkki

Onkin olemassa joka tapauksessa erilainen, yksinkertaisempi sekä parempi mittaustapa– nimeltään ns. sinkin makutesti. Tämä on yksinkertainen itselleen tehdä kodin turvassa– tarvitset testiin ainoastaan siihen luodun liuoksen. Internetistä on erityisesti helppo hankkia niitä makutestejä. Ne maksavat suunnilleen jonkun 30 euroa moneksi vuodeksi.

Kaiken ohessa nämä tutkimukset ihan oikeasti pätevät todella hyvin. Yleensä ei tietenkään täysin joka ikinen kerta, joka tapauksessa noin 70 % tapauksista analyysi on oikea!

Tämä mittaus on siten, että nappaat sellanen 20 millilitraa tuota nestessä suuhusi, ja lasket aineen olla aikansa siellä ihan rauhassa 20 sekunttia. Sitten kerrot vaan miltä testi oikein maistuu, ja kurkkaat arvion, ja mitä tuo kertoo sinusta. Kategoriat ovat:

  • Mauton, ei ollenkaan havaitse mitään makua
  • Maku heikko alussa, sen jälkeen syntyy paha jälkimaku
  • Alusta asti havaittu maku, joka kasvaa pikku hiljaa.
  • Maku suussa tuntuu erittäin metalliselta suuhun otosta aina loppuun.

 

Ja mitä voimakkaammin sekä ällöttävämmältä tuo nesta sinun suussasi maistuu, sitä positiivisempi tulos se on. Jos et vain koe mitään makua mitään, täytyy sun hankkia nopeasti lisää tätä mineraalia. Toisin sanoen alhaalla oleva ryhmä on tässä se ykkös mittaustulos, ja siksi ekana mainittu kerrotuista onkin tuo surkein.

Kurkkaa linkin juttu jos haluut oppia lisää: sinkin makutestin ohjeet

Ota joka kerta tämän mineraalin lisäravinteet rasvan kanssa yhtä ajankohtaan. Muuten tästä on mahdollista syntyä mahakipuja, siinä tapauksessa että sen nappaa ottamatta muuta ruokaa. Rasva tukee esim. vatsalaukkuasi!

Ohjeen mukaan kannattaisi napata sitä aika paljon joka ikinen päivä, ilman että jättää sitä pois. Kana tai porsaan sisäfile on kumpainenkin erittäin hyviä ruokia! Tosi harvinaista että ihmiset saa liian paljon sinkkiä, mutta on se käytännössä mahdollista. Kundit mitkä nauttivat tosi paljon sinkkiä, saivat testauksissa kevyemmin vakavia sairauksia. Todennäköisyys olikin sitä pahempi, mitä kauemmin jätkä oli niin isoja annoksia syönyt. Älä siis ikinä ala nauttimaan hirveästi sinkkii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *